Sta jij op het punt om deze 5 fouten te maken met je webacademie?

Ben jij coach, trainer of adviseur en overweeg je om met een eigen online leeromgeving of webacademie te beginnen, lees dan vooral verder.

Je wilt een online aanbod?

Jij bent waarschijnlijk een zelfstandig werkende coach of trainer of je helpt mensen op één of andere manier met de kennis en ervaring die jij in de loop van de jaren hebt opgebouwd. En hoe mooi zou het zijn als je wat je nu doet ook online kan aanbieden?
In de vorm van een online training, of misschien wil je wel een mix maken van een online programma gecombineerd met live dagen of 1 op 1 coaching.

Van droom naar werkelijkheid

Om je droom in werkelijkheid om te zetten, ben je nu misschien al wel op zoek naar een oplossing. Je wilt op één of andere manier een plek waar je je online cursussen of materiaal kan neerzetten. En natuurlijk professioneel afgeschermd zodat alleen je klanten er toegang toe hebben.
Maar hoe weet je wat de beste oplossing is? Waar let je op en waar ga je op af?
Het is verleidelijk om voor dezelfde oplossing te kiezen als je business-maatje heeft gedaan.
Of voor diegene die heel veel positieve referenties op zijn of haar site heeft staan.
Of die jou in zijn of haar marketing boodschap precies op je juiste plaatsen kietelt waardoor jouw verlangen nog groter wordt (je kent het gevoel of niet? 🙂 ).
Maar weet je dan eigenlijk wel wát je krijgt? Weet je waar je écht op moet letten bij het selecteren van de goede oplossing voor jóu?

5 fouten die je alvast niet hoeft te maken

Speciaal voor jou heb ik 5 korte (echt! ze zijn tussen de 5 en 7 minuten) video’s gemaakt waarbij ik telkens inzoom op een fout die je kan maken bij het starten van je eigen webacademie. Als je die hebt gezien, hoef je die fouten alvast niet meer te maken. Bovendien kom je veel beter beslagen ten ijs in het bepalen van welke oplossing voor jou het beste is.

Veel plezier! 🙂 En mocht je hierna vragen hebben, laat dan een berichtje voor me achter.
Ik antwoord zo snel mogelijk.

ja stuur mij de videoreeks

Categories: Artikel