Geen eenheidsworst of 13 in een dozijn!
Jouw leeromgeving is maatwerk.

De leeromgeving krijgt de kleur van jouw huisstijl en de afbeelding bovenin is gebaseerd op de uitstraling van jouw bedrijf. Uitgangspunt is de look & feel van jouw al bestaande bedrijfswebsite. Hierdoor voelt je cursist zich op jouw webacademie direct thuis.

Heb je (nog) geen bedrijfswebsite, dan wordt de online leeromgeving gemaakt op basis van het door jou opgegeven kleurenpalet en de door jou aangeleverde afbeeldingen.

Het menu bovenin wordt naar jouw smaak aangepast.

Kortom: de leeromgeving wordt opgeleverd met jouw look & feel!

Veel gestelde vragen vormgeving

Wat als de kleur van mijn huisstijl verandert?

In de loop van de tijd kan de huisstijl van je bedrijf veranderingen ondergaan. Een nieuw logo, andere kleuren. Je kan dit allemaal zelf aanpassen in het professionele thema waarmee je leeromgeving wordt opgeleverd. Hier zitten geen beperkingen op.

Kan ik het logo of de afbeelding bovenin nog wijzigen?

Ja dat kan! Wil je een andere afbeelding in de zg. header of een nieuw logo op je webacademie? Je kan dit allemaal zelf aanpassen in het professionele thema waarmee je leeromgeving wordt opgeleverd.

Heb je ook het Beheer van je leeromgeving uitbesteed aan Myrax, dan pas ik op jouw verzoek de afbeelding bovenin of het logo aan.

Kan ik zelf het thema kiezen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.
Het thema en de lay-out is zorgvuldig gekozen en geoptimaliseerd voor de online leeromgeving.

Natuurlijk worden de afbeeldingen bovenin, het kleurenpallet, teksten en het menu bovenin op maat gemaakt naar de huisstijl van jouw hoofd website.